FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Рецепти Appetit

 
&nbps;

Рецепти Appetit

Повернутись до списку
 
 

Кокосове печиво з шоколадною глазур'ю

Кокосове печиво з шоколадною глазур'ю
  • Інгредієнти:
  • 2 пачки крекера молочного (подрібненого)
  • 100 гр. масла вершкового
  • 1/2 склянки цукру
  • 500 гр молока згущеного
  • 400 гр стружки кокосової
  • для глазурі
  • 2 плитки чорного шоколоаду
  • 1/2 склянки цукрової пудри
  • 2 ст.л. молока

 

Розігріти духовку до 180С0
В великій мисці змішати подрібнений крекер цукор і топлене масло. Все ретельно перемішати і викласти  в  форму для запікання. Форму поставити в духовку на 10хв.

В другій мисці змішати згущене молоко з кокосовою стружкою. Рівномірно нанести другим шаром поверх печива і поставити в духовку  ще на 20хв. Торт виймаємо з духовки даємо йому трохи остигнути.

Готуємо глазур
Шоколад ламаємо на шматочки і розпускаємо на водяній бані. Молоко збиваємо з цукровою пудрою і додаємо до розтопленого шоколаду.  Помішуємо до поки глазур не загусне.
Рівномірно наносимо глазур  поверх кокосової стружки. Готовий торт ставимо в холодне місце на декілька годин для застигання.