FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Рецепти Appetit

 
&nbps;

Рецепти Appetit

Повернутись до списку
 
 

Печена картопля з пряностями

Печена картопля з пряностями

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 2 великих картоплини
  • 1 велика червона цибулина, (очищена і порізана на 8 дольок)
  • 1/2 лимона,( розрізана на 3 дольки)
  • 3 великих зубчики часнику (неочищеного)
  • 2 лаврових листки (сухих або свіжих)

ПРИПРАВА:

  • 3 столові ложки оливкової олії
  • 1 1/2 столові ложки свіжого лимонного соку
  • 2 чайні ложки томатної пасти або пюре
  • 1/2 ч.л. паприки
  • 1/2 ч.л. сушеного орегано
  • 1 чайна ложка нарізаного свіжого чебрецю
  • 1/2 чайної ложки меленого кмину
  • 1/2 ч.л. сушений перець чилі
  • морська сіль і мелений чорний перець

Розігріти духовку до 200 C. Розріжте картоплю на великі дольки і помістіть в середню каструлю, залийте холодною водою. Приправте сіллю і доведіть до кипіння. Кип'ятити протягом 1 хвилини, потім злити воду.Перекласти  картоплю в велику форму для запікання, також покласти цибулю, лимон, часник і лавровий лист.У невеликій мисці змішайте решту інгредієнтів з 3 столовими ложками води і полити рівномірно на картоплю. Все ретельно перемішати.Запікати протягом 30-35 хвилин, повертаючи кілька разів під час приготування. Подавати гарячою.