FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Рецепти Appetit

 
&nbps;

Рецепти Appetit

Повернутись до списку
 
 

Груша з сиром брі і фісташками

Груша з сиром брі і фісташками

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 2 ст. л. гірчиці змішаної з медом
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 1 ч. л. лимонного соку
  • 1/4 ч.л. солі
  • 1/2 ч.л. свіжомеленого перцю
  • 2 стиглих груші,
  • 60гр. сиру Брі, (розрізаного на 4 скибочки)
  • 4 ч.л. нарізаних  і обсмажених фісташок,
     

Розігріти духовку до 220°С. Змішати гірчицю, олію, лимонний сік, сіль і перець у невеликій мисці.
Розрізати груші навпіл,вийняти сердцевину. Змастити  груші  утвореною  глазур'ю і покласти розрізом до низу в підготовлену форму.
Випікати груші протягом 30 хвилин постійно змащуюючи їх, акуратно перевернути , на місце сердцевини помістити шматочок Брі в кожну грушу.
Запікати, поки груші не стануть м'якими і сир почне плавитсь, 3 -5 хвилин. Посипати кожну грушу подрібненими фісташками.