FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Рецепти Appetit

 
&nbps;

Рецепти Appetit

Повернутись до списку
 
 

Салат з персиками гриль

Салат з персиками гриль

Інгредієнти:

  • близько 8 чашок змішаного зеленого салату,( промитого і готового до використання)
  • 2 жовті персики,( тверді )
  • 1/4 чашки підсмажених лісових горіхів,( порізаних)
  • 1 склянка нарізаних курячих грудок (приготованих на  грилі)
  • 60гр. свіжого козячого сиру

Для соусу:

  • 2 столові ложки оливкової олії
  • 1 ст.л. білого бальзамічного оцту
  • 1 ч.л. меду
  • крихітна щіпка морської солі

 

 

Зробити заправку. У маленькій мисці, змішати разом білий бальзамічний оцет і оливкову олію. Потім, додати мед і сіль ,добре все перемішати. Відкласти в сторону.

Розігріти гриль до середньої температури.

Розрізати персики  по половині , кісточки викинути, покласти  розрізаною стороною вниз, на гриль. Готувати протягом п'яти хвилин, перевіряючи час від часу. (Для м'якості, персик потрібно довше потримати на грилі) . Готові фрукти зняти з гриля і нарізати тонкими дольками.

В салатницю покласти салат з нарізаними грудками гриль,покришити козячий сир і додати  підсмажені горіхи і персики. Полити соусом  і добре перемішати.