FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Рецепти Appetit

 
&nbps;

Рецепти Appetit

Повернутись до списку
 
 

Фокача з інжиром і руколою

Фокача з інжиром і руколою

ІНГРЕДІЄНТИ:

 

  •  рецепт тіста  на  1 піцу
  • 4 скибки бекону, (смаженого до хрусткої скоринки)
  • 150гр. козячого сиру
  • 10шт. інжиру, (нарізаного навпіл)
  • 1 столова ложка оливкової олії,
  • 1 великий пучок руколи
  •  морська сілль
     

Розігріти духовку  230С.

Після приготування тіста, розділити його на чотири частини. Потім розділити ці чотири частини  так,щоб утворилось  вісім маленьких кульок. Розкачати кожну кульку в  корж . Зверху накришити  козячий сир , покласти бекон  і нарізаний інжир. Полити невеликою кількістю оливкової олії.

Покласти коржі на папір для випічки, зменшити температуру в духовці до 215С і випікати протягом 12-15 хвилин. Після випічки,  викласти зверху  руколу , і скропити оливковою олією ,посипати морською сіллю.