FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Рецепти Appetit

 
&nbps;

Рецепти Appetit

Повернутись до списку
 
 

Фокача з овочами

Фокача з овочами

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 4 склянки борошна
  • 1/4 чайної ложки активних сухих дріжджів
  • 1 1/2 чайної ложки солі
  • оливкова олія
  • для начинки : підсмажене гарбузове насіння, сушені помідори в олії, оливки без кісточок, тонко нарізаний лайм,
  • приправи:  паприка, мелений кмин, орегано, морська сіль

 

1. У великій мисці змішати 3 склянки борошна, дріжджі і сіль. Додати  1- 2/3 склянки теплої води. Замісити тісто, поскласти в миску, накрити і витримати при кімнатній температурі протягом  від 12- 24 годин.

2. Викласти форму для випічки пергаментним папером і змастити оливковою олією. Склянку борошна, що залишилась, перемішати з тістом і покласти його в підготовлену форму. Накрити тісто, і залишити від 1 до 11/2 години,щоб воно стало пухким.

3. Розігріти духовку до 200 С. Використовуючи гострий, посипаний борошном ніж, розмітити тісто на 6 частин. Акуратно викласти бажану начинку на поверхню тіста, злегка змастити оливковою олією. Посипати бажаною приправою.  Випікати від 30-35 хвилин або до золотистого кольору.

4.Розрізати на 6 плиток і подавати.