FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

Новий тренд - суші з фруктів

12 листопада 2011

Новий тренд - суші з фруктів

Суші стали настільки звичною і повсякденною їжею у Великобританії, що ними вже нікого не здивуєш. Однак Вайнанд Шуман (Wynand Schoeman), шеф-кухар готелю «Coastlands» створив суші, які все ще здатні дивувати. Вони виготовлені з фруктів, про що можна здогадатися лише після того, як їх спробуєш. Основні інгредієнти фруктових суші - різнокольорові дині і ананаси. Їх м'якоть акуратно нарізається, щоб сформувати суші і роли різних форм. Фруктові суші можуть бути як основною стравою на сніданок або романтичну вечерю, так і десертом після щільного обіду.