FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

Імбир запобігає раку кишечника

4 листопада 2011

 Імбир запобігає раку кишечника

Відповідно до публікації в американському журналі «Cancer Prevention Research», додавання в їжу імбиру допомагає вилікувати внутрішні запалення кишечника і знижує ризик розвитку злоякісних пухлин. Дослідження Мічиганської медичної школи (Michigan Medical School) показало, що у 30 випробовуваних, які приймають по 2 грами свіжого імбиру в день, кількість внутрішніх запалень кишечника через місяць знизилося вдвічі в порівнянні з тими, хто приймав плацебо. Антизапальні властивості імбиру також допомагають тим, хто страждає від артриту і болю нез'ясованого характеру.