FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

Новинка: елітний шоколад Із запахом сіна

31 жовтня 2011

 Новинка: елітний шоколад Із запахом сіна

Престижний шоколатьє Sir Hans Sloane, Лондон, створів спеціально для віндзорського п'ятізіркового готелю Coworth Park особливий сорт шоколаду з ароматом сіна, пише Daily Mail. Новий сорт має в своєму ароматі ноти жасмину, троянди і шафрану, і має представляти собою пасторальну тишу Сільських околиць готелю. Зразки шоколаду підносяться постояльцям у вігляді подарунку, крім того, його можна купити в магазіні при готелі.

Процес виробництва нового сорту являє собою так зване коншірування: змішування шоколадної маси з добавками, в даному випадку - із спеціально висушеною, стерилізованою и подрібненою травою, скошеною на луках в околицях готелю. Широкій громадськості новий шоколад було подано на минуле 15 -16 жовтня в Лондоні гастрономічному шоу Chocolate Unwrapped.