FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

Обід на робочому місці підвищує працездатність

22 березня 2014

Обід на робочому місці підвищує працездатність

Багато керівників не схвалюють перекушування на робочому місці , але недавні дослідження німецьких вчених (Університет Гумбольдта в Берліні) показують , що це найкращий варіант їжі для офісних працівників. Порівняльні досліди показали , що працівники , обідають і перекушують на самоті на робочому місці , після обіду не знижують своєї продуктивності і здатні виконувати складні завдання, що вимагають концентрації.

Тим працівникам , що обідали в компанії друзів в кафе або в їдальні і їли ті ж самі страви , необхідно час , щоб знову увійти в робочий ритм. Їх працездатність відновлюється лише через 1-1,5 години після обіду , а в деяких випадках вони залишаються сонними і нездатними до концентрації до кінця робочого дня.