FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

Молекулярне морозиво

6 жовтня 2013

Молекулярне морозиво

Дизайнер Девід Маркс, засновник і генеральний директор лабораторії харчування Kitchen Science в Берліні, вирішив втілити кращі традиції молекулярної гастрономії при створенні незвичайного футуристичного морозива під назвою KYL21. Багатогранне морозиво з різноманітними геометричними візерунками не тільки візуально привабливо, воно також на 100% виготовлено з веганських і органічних інгредієнтів і до того ж не містить лактози. Це означає, що його без всяких побоювань можуть вживати люди, які страждають від харчової алергії або дотримуються суворої дієти. Морозиво KYL21, більше нагадує авангардний аксесуар, має безліч смаків і продається за ціною 2,70 євро в Німеччині.