FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

Сушірріто - гібрид суші і буріто

3 вересня 2013

Сушірріто - гібрид суші і буріто

Що вийде, якщо з'єднати страви, винайдені в різних країнах з різними кулінарними традиціями? Іноді це дуже смачно: наприклад, у Сан-Франциско винайшли сушірріто - буріто, начинкою в якому служать суші. Ідея поєднати непоєднуване з'явилася у кухарів Пітера Єна і Ті Малера і виявилася настільки вдалою, що до їх магазинчику щодня вибудовувалася довга черга. На хвилі популярності вони відкрили в Сан-Франциско ще 2 магазини, які теж ніколи не пустують. Асортимент сушірріто постійно оновлюється: минулого місяця хітами були Сумо (з крабовим м'ясом і капустою) і Поцілунок гейші (з тунцем).