FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

Жирна риба нейтралізує шкоду фаст-фуду

27 травня 2013

Жирна риба нейтралізує шкоду фаст-фуду

Чимало страв швидкого приготування, а також картопля фрі, гамбургери та інший фаст-фуд вкрай несприятливо впливають на мозок: уповільнюють регенерацію клітин. Тому з часом любителям фаст-фуду загрожують проблеми з навчанням і запам'ятовуванням інформації. Як виявилося, цей процес можна сповільнити і навіть запобігти.

 

Дослідження, проведене в Університеті Ліверпуля (Великобританія), показало, що всім любителям фаст-фуду необхідно включати в свій раціон жирну рибу. Омега-3 жирні кислоти, що містяться в риб'ячому жирі, не дозволяють рафінованим продуктам і транс-жирам негативно впливати на клітини мозку. Щоб повністю нейтралізувати вплив шкідливої ​​їжі, слід їсти рибу частіше, ніж фаст-фуд, або хоча б стільки ж раз на тиждень