FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

Кава і какао поєднуються зі всіма продуктами

11 січня 2013

Кава і какао поєднуються зі всіма продуктами

Американські хіміки, розклавши на складові безліч продуктів, розгадали секрет сполучення продуктів між собою. Як з'ясувалося, чим більше спільного у двох продуктів, тим смачніше нам здається їх поєднання. Найвдаліші пари, виявлені вченими - це полуниця з вершками та алкогольні напої з ягодами і фруктами. Відповідно, якщо у продуктів мало спільного, їх поєднання не можуть здаватися нам смачними, наприклад гриби, риба і горіхи. Вчені також з'ясували, що існують продукти, які поєднуються практично зі всіма іншими. Це кава і какао - вони одинаково смачні у вигляді солодкого або несолодкого напою або як основа для соусів.