FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

Вплив алкоголю на.... свиней

28 вересня 2012

Вплив алкоголю  на.... свиней

Наступного разу, коли ви захочете назвати когось п'яною свинею, згадайте це дослідження.  Яке доктор Френк Селлке і його колеги вивчили вплив червоного вина і горілки на свиней з високим рівнем холестерину. Вони виявили, що свині, яких поїли вином, виявилися більш здоровими.

У дослідженні взяли участь три групи свиней, яких годували їжею з високим вмістом жирів. Одну групу свиней просто годували, раціон другої групи був доповнений червоним вином, раціон третьої групи - горілкою. Вчені виявили, що помірне вживання спиртів зменшує ризик серцево-судинних захворювань, але червоне вино забезпечує підвищений захист завдяки своїм антиоксидантним властивостям. Результати дослідження допомагають пролити світло на механізми, за допомогою яких помірне вживання алкоголю може знизити ризик серцево-судинних захворювань. Чи застосовні ці позитивні ефекти також для людей, вченим ще належить з'ясувати.