FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

Менше солі - краще для шлунку

6 серпня 2012

Менше солі - краще для шлунку

За даними Всесвітнього фонду дослідження раку (WCRF), зменшення споживання солі до 6 гр в день може запобігти 1050 випадків раку шлунка з 7500, які визначаються щорічно у Великобританії, і тому Британські експерти радять поліпшити маркування на упаковках.Виявляється, британці в середньому вживають близько 8,6 гр солі в день, що на 43% перевищує максимальну межу в 6 гр в день, і велика їх частина прихована в готовій їжі.WCRF пропонує ввести систему світлофора (для упаковок) для розпізнавання вмісту солі, цукру і жиру в готовій їжі. Це маркування допоможе зробити більш здоровий вибір при покупці готової їжі.