FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

Готель для закваски

12 червня 2012

Готель для закваски

В одному з районів Стокгольма (Софо) відкрився заклад міського Делі, де подбають про вашу домашньу закваску, поки ви подорожуєте. Необхідність у такому сервісі з'явилася через надзвичайно високу популярність домашнього хлібовипікання в Скандинавії і особливо у Швеції. Більшість господинь і господарів, печуть хліб, користуються для цієї мети не дріжджі, а самостійно виведену закваску. Хліб на ній виходить більш смачним і корисним, одне погано - живу закваску не можна залишати без нагляду надовго, інакше вона загине, і доведеться заводити нову, а хліб на молодий заквасці не такий смачний і ароматний, як на старій. Кваліфікований догляд за закваскою в міських Делі обійдеться досить дорого: в 300 швейцарських крон на тиждень.