FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

Заморожені фрукти та овочі корисніші консервованих

4 червня 2012

Заморожені фрукти та овочі корисніші консервованих

Дослідження американських вчених показало, що незважаючи на зручність використання консервовані фрукти та овочі набагато поступаються замороженим в живильній цінності і вмісті вітамінів, фолієвої кислоти, калію та білків. Порівняльний аналіз пройшли кукурудза, шпинат, стручкова квасоля, гриби, персики і гарбуз.

В деяких випадках заморожені овочі та ягоди навіть показували кращі результати по вмісту корисних речовин, ніж свіжі. Це відбувалося в тих випадках, коли свіжі продукти тривало зберігалися на полицях магазинів, з кожним днем втрачаючи запаси вітаміну С і каротеноїдів.