FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

«Не корисна» кулінарна книга принесла авторові 20 мільйонів $

25 травня 2012

«Не корисна» кулінарна книга принесла авторові 20 мільйонів $

6-томник Натана Мірвольда (Nathan Myhrvold) про науковий підхід до кулінарії, що вийшов в березні 2011 року, вже приніс автору 20 млн. доларів. Книга «Modernist Cuisine: The Art And Science Of Cooking» вартістю 450 доларів багатьма критиками була оцінена як даремна, оскільки готувати по ній практично неможливо. Тим не менш, книга була перекладена на французьку, німецьку та іспанську, і весь тираж був розкуплений менше, ніж за рік. Натан Мірвольд, колишній технолог компанії Microsoft, випустив книгу на власні гроші, а також самостійно протягом 3 років оплачував роботу команди з 30 чоловік.