FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

Всесвітня мережа молекулярних ресторанів з'явиться в недалекому майбутньому

11 травня 2012

Всесвітня мережа молекулярних ресторанів з'явиться в недалекому майбутньому

Хестон Блюменталь, знаменитий британський шеф​​-кухар ресторану «The Fat Duck» і популяризатор молекулярної кухні, оголосив про свій намір відкрити ресторани за межами Великобританії і створити всесвітню мережу «молекулярних ресторанів». Для початку Блюменталь змусив сіднейський ресторан «The Fat Duck Rotisserie Kitchen» змінити свою назву, так як планує відкрити першу філію свого «The Fat Duck» саме в Австралії. За оцінками експертів, як повідомляє британське видання «Telegraph», ресторани молекулярної кухні будуть досить популярні в найбільших мегаполісах світу, де попит на високу кухню традиційно високий.