FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

Світові ціни на продукти харчування в квітні впали

11 травня 2012

Світові ціни на продукти харчування в квітні впали

У квітні індекс цін на продукти харчування ФАО - організації, яка щомісяця фіксує зміна ціни на зернові, олійні культури, молочні продукти, м'ясо і цукор, опустився до рівня 214 пункти (з 217 пунктів у березні).

До зменшення індексу призвело падіння цін на кукурудзу (2,5%), пшеницю (1%) і цукор (5%) при зростанні на 2,2% цін на рослинні олії.

«Можливо, ціни будуть залишатися під негативним тиском у найближчі місяці», - сказав економіст ФАО Абдолреза Абасін, додавши, що погодні умови залишаються визначальним фактором при визначенні вартості продуктів харчування.