FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

Помідори та червоні апельсини запобігають ожирінню

15 вересня 2011

Помідори та червоні апельсини запобігають ожирінню

Помідори і червоні апельсини запобігають ожирінню і зменшують ймовірність появи пухлин!

Це важливе відкриття зробили учені з європейського інституту онкології під керівництвом П’єр-Джузепе Пелічі, доцента відділення загальної патології Дослідницького університету в Мілані, Італія.

Дослідження доки проводилися тільки на мишах.

Відомо, що дієта, багата червоними фруктами, червоними овочами і зеленню з високим вмістом антиоксидантів, має антиканцерогенний ефект, розповів Пелічі.

"У своєму експерименті ми хотіли зіставити якості червоних і звичайних апельсинів. Вивчити їх можливість впливати на ожиріння, що виникає в результаті споживання жирної їжі", - сказав вчений.

Найближчими місяцями учені постараються дізнатися, які саме речовини, що містяться в червоних апельсинах, червоних овочах і зелені сприяють боротьбі із зайвою вагою.