FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

У продуктах виявлено неїстівні елементи

7 травня 2012

У продуктах виявлено неїстівні елементи

Експерти з видання «Huffington Post» з'ясували, що до складу деяких популярних продуктів входять речовини, що асоціюються з чим завгодно, але не з їжею. Видання наводить список найбільш шокуючих прикладів.

• У курячих наггетс і заморожених м'ясних напівфабрикатах в якості антиоксиданту може використовуватися бутан.


• У морозиві, кремах і солодкої випічки, що піддається заморожуванню, може міститися антифриз, це необхідно для збереження м'якості і однорідності продукту при заморожуванні.


• Ефіри, одержувані з деревини, використовуються в якості ароматизаторів йогуртів, солодкої випічки і напоїв. Найвідоміший з них - ванілін.


• Аромат малини в кондитерських виробах часто виходить завдяки додаванню екстракту бобрових залоз.