FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

Вчені з'ясували, як уникнути неприємного запаху часнику

2 травня 2012

Вчені з'ясували, як уникнути неприємного запаху часнику

Каліфорнійські вчені в черговий раз довели, що часник має обов'язково бути присутнім у харчуванні сучасної людини. Не слід побоюватися запахів, що з'являються після вживання часнику. Численні тести показали, що часник - це найкращий природний антибіотик. При певних умовах він знищує патогенні бактерії краще, ніж пеніцилін і тетрациклін. Крім того, він володіє протигрибковими і протимікробними властивостями, знижує тиск і рівень холестерину в крові, виводить з організму важкі метали.

Гарна новина для тих, хто не їсть часник через запах: зелені овочі і зелень нейтралізують речовини, що викликають неприємний запах, (хлорофіл сприяє виведенню сполук сірки з організму).