FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

Цитрусові корисні для мозку

21 березня 2012

Цитрусові корисні для мозку

Масштабне 14-річне дослідження за участю 69 622 жінок середнього віку, проведене в медичній школі Норвіча (Norwich Medical School) у Великобританії, показало, що цитрусові, особливо апельсини і грейпфрути роблять благотворний вплив на мозок. Всього 1 склянка свіжовичавленого соку цитрусових в день достатньо для того, щоб знизити ймовірність закупорки судин мозку. При регулярному вживанні цитрусові завдяки високому вмісту антиоксидантів знижують ризик інсульту на 19%, а також прискорюють відновлення.