FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

Невідомі факти про звичні продукти

2 березня 2012

Невідомі факти про звичні продукти

Британський дієтолог Джульєтта Келлоу (Juliette Kellow) вважає, що якщо трохи змінити спосіб приготування і вживання звичних продуктів, можна отримати від них набагато більше користі. Наприклад, картопля краща коли остигне, макарони недоварені (аль денте), а банани незрілі - так ви  будете споживати менше калорій.

  • Консервована кукурудза набагато корисніша замороженої, так як містить більше антиоксидантів.
  • Оливкова олія першого віджиму стає шкідливою під впливом високих температур. Її слід вживати тільки холодною.
  • Моркву не варто готувати на пару, це скорочує вміст вітамінів.
  • Салатна заправка повинна бути досить жирною  для засвоєння жиророзчинних вітамінів.