FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

Чому мамина їжа смачніша

22 лютого 2012

Чому мамина їжа смачніша

Професор Курт Грей (Kurt Gray) з Університету Меріленда, США, зауважив, що пацієнти в лікарні легше переносять процедури і швидше одужують, якщо за ними доглядають медсестри, а їжа готується люблячими родичами. При цьому не має значення, наскільки в дійсності були добрі родичі або персонал, головне - щоб хворий був переконаний в їх добрих намірах. Подальше дослідження професора показало, що будь-яка їжа здається смачнішою, якщо випробовуваний думає, що вона приготовлена ​​люблячими і турботливими людьми. Не дивно, вважає професор, що страви, приготовані мамою або люблячою дружиною, завжди високо оцінюються, а багато компаній користуються цією особливістю людського сприйняття, включаючи в рекламу продуктів образи мам і бабусь.