FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

Скорочення вживання м'яса врятує навколишнє середовище

22 лютого 2012

Скорочення вживання м'яса врятує навколишнє середовище

ссКожен австрієць з'їдає за рік близько 110 кілограмів м'яса, що неприпустимо багато. Необхідно терміново скоротити споживання м'ясної продукції з метою порятунку навколишнього середовища від забруднення. За їхніми підрахунками, при виготовленні 1 кілограма яловичини в повітря потрапляє стільки ж вуглекислого газу, скільки виділяється з автомобіля при проїзді 250 кілометрів.

Зелені вимагають введення вегетаріанських днів у всіх громадських організаціях. А при купівлі м'яса радять вибирати лише біопродукти.

Незважаючи на можливу користь таких заходів для навколишнього середовища, їх реалізація здається федеральним властям дуже проблематичною. Для цього необхідна згода всіх пацієнтів у лікарнях, і учнів у школах.