FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

Цукор не менш шкідливий, ніж алкоголь

16 лютого 2012

Цукор не менш шкідливий, ніж алкоголь

У статті журналу Naturе американські біологи з університету штату Каліфорнія в Сан-Франциско: Роберт Люстиг (Robert Lustig), Лаура А. Шмідт (Laura A. Schmid) і Клер Д. Бріндіс (Claire D. Brindis) стверджують, що цукор так само шкідливий для здоров'я суспільства, як і алкогольні напої. Вчені запропонували ввести для цукру та інших солодких речовин заходи контролю за виробництвом і реалізацією, аналогічні вживаним до спиртних напоїв. Вчені стверджують, що зловживання солодким викликає більшість зі списку хронічних хвороб і синдромів, що виникають при алкоголізмі. Уникнути цього на даному етапі можна тільки суворими обмежувальними заходами.