FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

Що дратує відвідувачів ресторанів

16 грудня 2013

Що дратує відвідувачів ресторанів

Опитування, проведене міжнародним путівником по ресторанах «Zagat.com», виявив найбільш сильні дратівливі чинники, які псують настрій любителям пообідати поза домом:

• Використання «деревних настоянок» в приготуванні страв;
• Використання зайвих пробілів, крапок, нечитабельних шрифтів в меню;
• Сумісний туалет;
• Вода з крана замість питної фільтрованої;
• Заміна звичайного кетчупу авторськими соусами;
• Великі келихи для вина;
• Великі кубики льоду;
• Офіціант, який розливає вино по келихах, коли його не просять;
• Близько поставлені столи;
• Присутність собак та інших тварин в залі.