FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

У Нью-Йорку з'явилися бургери з акули

4 лютого 2012

У Нью-Йорку з'явилися бургери з акули

Сестри Лінетт Беклз і Трейсі Агаррат, які приїхали в Нью-Йорк з Іспанії, відкрили на Манхеттені ресторан "Island Burger ", де традиційна американська страва, гамбургери, готуються в стилі екзотичної кухні Тринідаду. Начинка гамбургерів - це філе акули. М'ясо акули маринується протягом 12 годин, обсмажується у фритюрі і сервірується з капустою, латуком, томатами і кислим соусом з тамаринду. Бургер з акули продається всього за 9,5 доларів.