FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

Буряк - рекордсмен за вмістом антиоксидантів

31 січня 2012

Буряк - рекордсмен за вмістом антиоксидантів

с - одного з різновидів антиоксидантів. Поліфеноли не тільки захищають клітини від шкідливої ​​дії вільних радикалів, а й запобігають розвитку пухлин і запалень. Особливо корисним поліфенолів вважається бетанін - речовина, виявлена ​​ще в 2001 році в червоному буряку. Дослідження, проведені протягом 10 років, показали, що 300 мл бурякового соку на день повністю нейтралізують вільні радикали і запобігають розвитку хронічних захворювань серця і печінки.