FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

Спасіння в квашеній капусті

27 січня 2012

Спасіння в квашеній капусті

Марша Андерсон (Marsha Anderson), фахівець по здоровому харчуванню з США, повідомляє, що звичай багатьох народів їсти на  новорічні свята квашену капусту та інші овочі  має велике значення для здоров'я. Взимку, коли свіжі овочі від тривалого зберігання вже втратили більшу частину вітамінів, на допомогу людям приходять квашена капуста та інші ферментовані овочі. Вони не тільки багаті вітамінами А, В і С, але й містять речовини, які нормалізують мікрофлору кишечника і сприяють правильному травленню. Марша Андерсон рекомендує скористатися цим стародавнім засобом всім, особливо тим, у кого новорічний стіл був занадто важким.