FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

Всякому салату своя олія

25 січня 2012

Всякому салату своя олія

Італійський шеф​​-кухар Джузеппе Капа і директор компанії «Теаtrо Naturale International» Луїджі Карікато написали найдокладнішу на сьогоднішній день інструкцію про те, як підбирати олію до різних салатів. Як виявилося, купити оливкову олію Екстра Вірджін це тільки базова умова для хорошого салату. Для складання ідеальної композиції слід знати, з яким смаком і ароматом ця олія. Олія з сильним фруктовим присмаком і вираженою гіркотою добре підходить до жорстких овочів: моркви, огірків, фенхелю, редису. Легку олію  без вираженого смаку і аромату слід використовувати для ніжних листових салатів. Більш докладно про принципи складання салатів можна дізнатися з книги «Each salad requires its special oil. A short guide to oil dressings».