FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

Чорна ікра знову на піку популярності

30 грудня 2011

Чорна ікра знову на піку популярності

Довгий час чорна ікра була недоступним делікатесом, оскільки її видобуток загрожував зникненням цінних порід риб. У цьому році завдяки латвійському рибницькому підприємству «Mottra Caviar» ікра осетра знову з'явиться в магазинах Європи. На відміну від традиційного методу видобутку ікри, при якому не обійтися без вбивства риби, в «Mottra Caviar» використовують методи, які змушують осетрів метати ікру самостійно: зміна температури води і масаж. У 2011 році було вироблено 120 тонн етичного та екологічно чистого делікатесу. Велика частина продукції була експортована в Швецію, Францію, Голландію, Польщу, Німеччину і Великобританію.