FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

Названо основні причини нетравлення шлунка

30 грудня 2011

 Названо основні причини нетравлення шлунка

Фахівці зі здорового харчування з компанії «FoodScript» склали список продуктів, які найчастіше призводять до нетравлення шлунка, печії та інших проблем. На першому місці - продукти, смажені на великій кількості олії (чіпси, картопля фрі, котлети, пампушки). Особливо небезпечні смажені продукти у поєднанні з великою кількістю перцю чилі. Друге місце ділиться між свіжою капустою і редисом, ці овочі не становлять небезпеки для кишечника тільки після термічної обробки парою. Не менш небезпечні газовані напої, чай і кава на голодний шлунок. Деяким людям протипоказано вживати молоко і горіхи в сирому вигляді, але після простої обробки (сквашування молока, пророщування горіхів) ці продукти зазвичай не становлять небезпеки.