FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

Нова кулінарна книга - шок для Європи

23 грудня 2011

Нова кулінарна книга - шок для Європи

Австралійська шеф​​-кухар Дженніфер Маклаган (Jennifer McLagan) пише кулінарні книги,що дивують європейських гурманів вибором продуктів. Її перша книга «Bones and Fat» (Кістки і жир) розповідає про множині кулінарні застосування цих непопулярних інгредієнтів. Нова книга Дженніфер - «Odd Bits: How To Cook The Rest Of The Animal» (Як готувати всі частини тварин) виявилася ще більш шокуючою: в ній розповідається, як самостійно обробити свинячу голову і приготувати делікатеси з вух і ніг. Шедеври Дженніфер - це чіпси з мізків і яєчок, морозиво з кров'ю. Як зізналася авторка у інтерв'ю агентству Reuters, готувати з субпродуктів значить проявляти бережливість і повагу до тварини. У Європі субпродукти використовуються в основному для виробництва корму для собак, хоча вони можуть бути більш смачними та корисними, ніж м'ясо. Дженніфер сподівається, що економічна криза і необхідність економити змусять людей звернути увагу на дешеву і незаслужено забуту заміну м'яса.