FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

Найкорисніше в яблуці - це шкірка

23 грудня 2011

Найкорисніше в яблуці - це шкірка

За даними американського медичного журналу «Journal of Leukocyte Biology», вживання яблук разом з шкіркою запобігає коліту і запаленню шлунково-кишкового тракту, а також знижує ризик раку шлунка. Відбувається це з-за високого вмісту в шкірці антиоксидантів, які пригнічують активність так званих Т-клітин, що викликають запальні процеси. Висновок про користь яблучної шкірки був зроблений на основі численних дослідів на лабораторних мишах. Як виявилося, включення в їх раціон поліфенолів, виділених з яблучної шкірки, підвищило їх шанси уникнути кишкові захворювання.