FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

Яке масло найкорисніше

11 грудня 2011

Яке масло найкорисніше

Спеціаліст зі здорового харчування Ківа Боттеро (Ківа Bottero) із США рекомендує замінити вершкове і рослинне масло на вашій кухні більш корисним продуктом - маслом Гхі.

ГІ - це очищене топлене вершкове масло, яке широко використовується в індійській кухні. Особливості масла Гі в тому, що воно не містить холестерину і важкозасвоюваних молочних білків, довго зберігається і надає стравам особливий аромат і смак. Згідно Аюрведі, за допомогою Гі можна позбутися захворювань шлунка і кишечника, внутрішніх запалень, зберегти молодість шкіри і гнучкість суглобів.