FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Кулінарні новини

 
&nbps;

Кулінарні новини

Повернутися до усіх новин
 

Фрукти підвищують фертильність, м'ясо знижує

11 грудня 2011

Фрукти підвищують фертильність, м'ясо знижує

Давно відомо, що ожиріння, куріння і зловживання алкоголем ведуть до зниження якості сперми у чоловіків. Однак, згідно з результатами недавно проведеного дослідження, фертильність чоловіка безпосередньо залежить від його дієти - про це пише Daily Mail.

Вчені з бразильського «Центру родючості» в Сан-Пауло (Sao Paolo) виробили спостереження над 250 донорами сперми, які реєстрували свої гастрономічні уподобання. Виявилося, що ті чоловіки, що вважали за краще фрукти, мали набагато більш високі показники якості сперми, ніж ті, хто зловживав червоним м'ясом і вином. Швидкість сперматозоїдів в останньому випадку була істотно нижча, що скорочувало їх шанси на запліднення яйцеклітини.