FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Поради від шеф-кухаря

 
&nbps;

Поради від шеф-кухаря

Повернутися до усіх порад

Салати і закуски з яєць

Салати і закуски з яєць

Салат Ніжність.Це ресторанний рецепт і родзинка його - в маленьких порціях, які подаються в окремих невеликих салатницях. Інгредієнти викладаються шарами і не перемішуються. Сіль не додається. Яйце і сир краще терти на дрібній тертці.
Інгредієнти (1 порція): маленька цибулина - ½ шт., Помідор - ½ шт., Варене яйце - 1 шт., Сир - 50 гр., Сметана.
На дно салатниці покласти кілька кілець цибулі, 2-3 кружечка помідора, додати 1-2 ложки сметани. Зверху викладаємо дрібно рубане яйце, знову поливаємо сметаною і посипаємо тертим сиром. Все! Прикрасити салат можна гілочкою петрушки. Обов'язково спробуйте - це неймовірно смачно!

Салат Ніжний.Цей салат готується з варених яєць, сиру і зелені. Ключовий момент страви - кінза. Ця травичка надає салату ніжну консистенцію і особливу м'якість, а також дивовижний аромат і смак.
Інгредієнти (3-4 порції): варені яйця - 3 шт., Кінза - великий пучок, сир - 100 гр., Кріп, петрушка, майонез, лимонний сік.
Готується цей салат швидко: всі продукти подрібнюються, заправляються лимонним соком і майонезом. Все перемішується і прикрашається шматочками варених яєць або часточками лимона.

Ніжний яєчний рулет.Дуже оригінальна закуска зі смаком салату, яка сподобається всім, особливо дітям. Готується на основітонкого омлету.Інгредієнти (1-2 порції): яйця - 2 шт., Часник - 1 зубчик, сирок плавлений - 1 шт., Майонез, кріп, сіль, перець.
Яйця збиваємо з додаванням невеликої кількості майонезу і запікаємо в духовці. Як тільки омлет почне здуватися - значить готовий. Поки омлет остигає тремо на тертці плавлений сирок, рубаємо зелень і часник і все перемішуємо з майонезом. Отриману масу розподіляємо по омлету, звертаємо в рулет і пакуємо в фольгу. Готовий рулет потрібно витримати в холодильнику кілька годин, можна покласти його під невеликий прес.