FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Поради від шеф-кухаря

 
&nbps;

Поради від шеф-кухаря

Повернутися до усіх порад

Густий суп, як приготувати

Густий суп, як приготувати

Густі супи, які можуть замінити цілий обід - це справжня знахідка для господині.
Їх нескладно і зручно готувати, а вже простір для фантазії при їх створенні справді необмежений.

• З чого їх готують. Основою таких страв є три основні інгредієнти: овочі, які є щедрим джерелом вітамінів, багаті вуглеводами бобові, рис, локшина або картопля, а так само м'ясо або риба, містять багато білків.

• Як правильно готувати щоб всі інгредієнти були готові одночасно, потрібно м'ясо, овочі, рис або локшину додавати в бульйон у правильній послідовності. Всі інгредієнти по можливості нарізайте однаковими шматочками, щоб вони одночасно доходили до повної готовності. Якщо час їх приготування різний , краще попередньо підготувати різні інгредієнти і по черзі додавати в суп.

• Не забудьте про спеції. Лавровий лист, каррі і кмин завжди додають на самому початку приготування страви. Їх аромати передаються  всім інгредієнтам, надаючи всій страві приємний пряний смак. Незадовго до подачі на стіл рекомендується спробувати страву і при необхідності ще раз посолити і поперчити її. Рубана свіжа зелень додається в останню хвилину. Вона підвищує вміст в супі вітамінів і мінералів, покращує його смак і аромат.