FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Поради від шеф-кухаря

 
&nbps;

Поради від шеф-кухаря

Повернутися до усіх порад

Паніровка на ваш вибір

Паніровка на ваш вибір

Найпопулярнішою сумішшю є, звичайно, панірувальні сухарі. Сьогодні їх можна придбати в магазинах, причому навіть з різними добавками - наприклад, із сіллю, подрібненими травами або спеціями. Панірувальні сухарі можна приготувати і самостійно. Для цього потрібно підсушений чи черствий білий хліб подрібнити через м'ясорубку або в кавомолці. До речі, домашні сухарі також можна змішати з вашими улюбленими приправами.

А чи знаєте ви, що суміші для панірування можуть бути досить різноманітними, а часом - просто несподіваними? Як вам, наприклад, сподобається цвітна капуста, обсмажена в ... морквяної стружці? Достатньо лише натерти моркву і добре висушити її, бажано в духовці. Смачно, поживно і корисно, а найголовніше - оригінально!

Новорічний стіл відмінно прикрасить риба в кокосовій стружці. Напевно, багато хто використовує це обсипання виключно при приготуванні кондитерських виробів. Дивіться на кулінарію ширше, творіть, фантазуйте! Така пікантна рибка не може залишитися непоміченою!

Ну, а м'ясо, наприклад, свинину, можна запанірувати  в подрібнених горіхах - наприклад, волоських. До речі, якщо при цьому ще вмочити шматочки м'яса в гірчицю - від такої страви не зможуть відмовитися навіть переконані вегетаріанці!

А чудові тифтельки або невеликі шматочки курячого м'яса дуже апетитно виглядатимуть в паніровці з чіпсів. Скільки видів смаку цього продукту зараз можна знайти на прилавках - стільки й різних страв ви без зусиль приготуєте.

Щоб спорудити легкий і в той же час вишуканий десерт, наприклад, до вечері в день Святого Валентина, обсмажте шматочки бананів або яблук в насінні кунжуту, і ваша кімната наповниться таємничими ароматами Сходу.