FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Поради від шеф-кухаря

 
&nbps;

Поради від шеф-кухаря

Повернутися до усіх порад

Картопляне пюре- декілька секретів.

Картопляне пюре- декілька секретів.

Напевно, картопляне пюре - одна з найулюбленіших страв кожного з нас з дитинства. Пишне, повітряне, воно може і урізноманітнити обід, і прикрасити новорічний стіл. Зрозуміло, всі знають його простий рецепт. Але чи відомо вам, що існує безліч варіацій приготування цієї  дивовижної страви?

Спробуйте побалувати домашніх картопляним пюре з червоною ікрою. Все просто, додайте кілька ложок ікри, перемішайте, а зверху посипте зеленню. Смак обов'язково приємно здивує вас!

А тим, хто віддає гострі страви, можна запропонувати спробувати картопляне пюре з лимоном. Спочатку треба вичавити сік в блюдо, а потім обсипати кожну порцію натертою цедрою - вийде несподівана гармонія пікантності і м'якості.

Не менш цікаве картопляне пюре з оливками. Їх різновидів зараз - велика кількість. Особливо гарні для цієї страви оливки з начинкою з тунця або сьомги. Поріжте їх кружальцями, змішайте з картоплею, можна додати трохи зеленого горошку. Спробуйте, вам сподобається!

Свіжість і дивовижний аромат подарує картопляне пюре з м'ятою і горішками. Півсклянки кедрових горіхів обсмажте без масла, сир натріть і змішайте з дрібно порізаною м'ятою. Всі ці інгредієнти перемішайте з картоплею і подавайте. А любителям гострих східних ароматів можна порекомендувати приготувати пюре з пекучим перчиком, який попередньо потрібно потушкувати  з помідорами.

Ці рецепти - лише мала частина можливих страв, приготованих на основі пюре. Не бійтеся фантазувати, і все вийде!