FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Поради від шеф-кухаря

 
&nbps;

Поради від шеф-кухаря

Повернутися до усіх порад

Маринад для червоної риби

Маринад для червоної риби

РЕЦЕПТ маринад для червоної риби.
Потрібно:
1 кг рибного філе
4 столових ложки великої морської солі
2 столові ложки цукру
цедра лимона 1
20 грам зелені кропу
1 або пів столової ложки коньяку
Як робити:
1. Натерти шматок рибного філе сіллю і цукром. Обваляти в лимонній цедрі і кропі. Скропити коньяком.
2. Закрити харчовою плівкою, злегка надірвавши її, щоб був доступ повітря.
3. Поставити в холодильник на кілька годин: мінімум 4:00 для слабосоленого смаку, а краще на ніч.