FacebookTwitterВконтакте
Вхід / Реєстрація

Поради від шеф-кухаря

 
&nbps;

Поради від шеф-кухаря

 

Перша Останя Сторінки 1 2 3 4 5
 
  • Маринад для червоної риби

    Маринад для червоної риби

    РЕЦЕПТ маринад для червоної риби. Потрібно: 1 кг рибного філе 4 столових ложки великої морської солі 2 столові ложки цукру цедра...

     
     
  • Готуємо овочі та фрукти на грилі

    Готуємо овочі та фрукти на грилі

    Овочі, приготовані на грилі Дієтологи всього світу рекомендують вживати овочі, приготовані на грилі, замість звичних страв зі...

     
     
  • Смачні маринади для шашлика

    Смачні маринади для шашлика

    Основу будь-якого маринаду становлять харчові кислоти (різні види оцту, лимонна кислота, вино) або натуральна рослинна олія...

     
     
  • Декілька порад : Як не отравитись на пікніку

    Декілька порад : Як не отравитись на пікніку

    При готуванні на свіжому повітрі - м'яса в мангалі або овочів на грилі - обов'язково додавайте в страви  спеції. Вони не тільки...

     
     
  • Правила приготування пасти

    Правила приготування пасти

    Макарони повинні відчувати себе вільно в каструлі. 100 г макаронів заливайте приблизно одним літром води. Каструля для...

     
     
  • Пісні заправки і соуси

    Пісні заправки і соуси

    Один з головних постулатів французької кухні - будь-яка страва придбає новий, особливий смак, якщо приготувати її з соусом, нехай...

     
     
  • Спасаємо пересолену страву!

    Спасаємо пересолену страву!

    Якщо ви поклали трохи більше солі, ніж потрібно - не турбуйтеся. Навіть найдосвідченіші кулінари можуть час від часу зіткнутися з...

     
     
  • Запікання в духовці - легкий шлях до здорового і смачного харчування

    Запікання в духовці - легкий шлях до здорового і смачного харчування

    Форма для запікання має безмежні можливості! Будь-який набір овочів ріжеться скибочками, соломкою, кубиками, можна додати м'ясо,...

     
     
  • Готуємо смачну печінку

    Готуємо смачну печінку

    Головні переваги печінки - швидкість приготування і економічність. Ну і, звичайно, ніжний смак і користь - залізо і цинк, селен,...

     
     
  • М'ясо в глечику-максимум смаку

    М'ясо в глечику-максимум смаку

    З моменту, коли був спійманий і з'їдений перший мамонт, людство придумало сотні способів приготувати м'ясо. Його смажать, варять,...

     
     
  • Як не отруїтися ... першими овочами?

    Як не отруїтися ... першими овочами?

    З настанням весни виникає потреба у великій кількості вітамінів, тому все частіше на наших столах починають з'являтися страви з...

     
     
  • Справжні голубці на стіл

    Справжні голубці на стіл

    Голубці - одна з улюблених страв і у дітей, і у дорослих. Ароматний фарш, загорнутий в м'які і соковиті листки капусти, давно став одним...

     
     
  • Салати і закуски з яєць

    Салати і закуски з яєць

    Салат Ніжність. Це ресторанний рецепт і родзинка його - в маленьких порціях, які подаються в окремих невеликих салатницях....

     
     
  • Як приготувати домашній квас

    Як приготувати домашній квас

    Для приготування хлібного квасу можна використовувати готові концентрати. Якщо їх немає - знадобляться житні сухарі. Хліб потрібно...

     
     
  • Деякі поради про молоко

    Деякі поради про молоко

    Кип'ятити молоко слід в спеціально відведеній для цього каструлі, алюмінієвій або емальованій, так як молоко легко сприймає...

     
     
  • Що потрібно знати про каструлі

    Що потрібно знати про каструлі

    Не вдалася страва? У цьому не обов'язково винен кухар. І кулінарні рецепти тут теж ні при чому. Все було добре, але страва не вийшла....

     
     
  • Правила приготування страв у горщиках

    Правила приготування страв у горщиках

    Страви, приготовлені у глиняному або керамічному горщику, виходять смачні і поживні, м'ясо стає більш соковитим, овочі - більш...

     
     
  • Смачний оселедць - як приготувати

    Смачний оселедць - як приготувати

    Для початку необхідно вибрати оселедець в магазині, а це - в якійсь мірі мистецтво. Заморожена риба повинна бути без вигинів, рівною, а...

     
     
  • Як краще готувати  бобові

    Як краще готувати бобові

    З бобових, ми найчастіше вживаємо в їжу квасолю, горох і боби. Квасоля може похвалитися тим, що вона має в своєму складі майже всі...

     
     
  • Як засолити м'ясо

    Як засолити м'ясо

    с, тільки доведеться вибрати самі жирні, соковиті шматки. Для засолу можна брати остигле м'ясо протягом 1-2 днів після забою. Солити...

     
Перша Останя Сторінки 1 2 3 4 5